Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

julio, 2023

vie14jul9:30 pmLIVE! Qvasimmodo9:30 pm Slow - Sala BoîteTipo de evento:Conciertos

Detalles

Qvasimmodo: Salvatore, el poeta? El Geperut? O, literalment, “a la manera de”?

Fem spoken rock i story telling (sense deixar-nos caure dins  l´hip hop): expliquem històries barrejant veu recitada i cantada. Melodrama, lletres de tango, noir, dark cabaret. Les nostres cançons parlen d amor, sang, traïció i sí, també de la violència a la que tothom, independentment de gènere, extracció social i moralitat, estem exposats diàriament.

I tot això es sosté sobre una base musical que desconstrueix l estructura clàssica de la cançó rock per plegar-la a les nostres necessitats expressives.

Del melodrama prenem les narracions; del rock alternatiu no renunciem a l´electricitat i l impacte sònic, quan convé; del punk recuperem l actitud, allò que ens va ensenyar:

Fes-ho tu mateix!

Sleaford Mods, CCCP, Limiñanas, certes coses de Nick Cave, Massimo Volume, Offlaga Disco Pax: tota gent que en un moment o altre ens va inspirar.

Com a expats, escollim el català com a base lingüística, per les seves múltiples arrels i connexions, per ser local i potencialment universal alhora, cruïlla de llengües romàniques, amb infinites ramificacions espúries i contaminades. Tot i això, l ´esquitxem d´italià, francès, llatí (!) i anglès, quan s´escau. El català no ens pertany per origen o naixement, però el fem nostre (i el marquem profundament amb el nostre accent una mica “diferent”).

http://www.youtube.com/@Qvasimmodo

https://soundcloud.com/qvasimmodo

 

Hora

(Viernes) 9:30 pm

Lugar

Slow - Sala Boîte

Carrer de París, 186, 08036 Barcelona

X
X
X